Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

HER FÅR BØRN SMILET TILBAGE

Syv dejlige børn har fulgtes ad under deres fælles ophold på Julemærkehjem. Vi tog billeder af dem, både da de startede og sluttede deres ophold, og her fortæller de, hvad de hver især har fået ud af de 10 uger sammen.


Jeg er blevet mere selvstændig og har fået meget mere selvtillid. Jeg tænker positivt, og når jeg for eksempel siger til mig selv, at jeg godt kan – så KAN jeg også!

Julia, 11 år

Det bedste ved at være på Julemærkehjem er måden, jeg er blevet på. Jeg er blevet bedre til alt og er ikke en så stille og forsigtig pige mere. Jeg er blevet mere modig og tør mere – og så er jeg bare blevet en meget gladere pige.

Victoria, 14 år

Jeg har udviklet mig meget mentalt og tabt mig en del. Og jeg har lært mere fransk på 10 uger, end jeg gjorde det sidste halvandet år derhjemme. Jeg vil hjem og være god i skolen nu og have en god uddannelse. Jeg vil gerne tjene mange penge ligesom min far.

Sebastian, 11 år

Det bedste ved at være på Julemærkehjem er alle de gode minder og sjove ting, vi har lavet. Jeg har tabt mig og fået mere selvtillid, og jeg tør være sammen med flere på en gang nu. Jeg har været bange for mørke, men det er jeg ikke mere.

Lærke, 9 år

På Julemærkehjemmet er jeg blevet bedre i skolen, og jeg glæder mig til at begynde i skole derhjemme, for jeg har ikke gået der i halvandet år. Jeg er blevet mere social, og jeg er blevet en gladere pige. Jeg har udviklet mig meget mentalt og tror på mig selv nu. Jeg har fået selvtillid og en meget bedre kondition.

Emma, 14 år

Jeg har fået mere selvtillid og føler, jeg er mig selv igen. Jeg synes, jeg er god nok, som jeg er.

Cecilie, 13 år

  

På Julemærkehjemmet er jeg blevet gladere og mere social. Jeg er kommet i bedre form og føler mig ikke mere så doven.

Mikkel, 12 år


Starten på en ny livsstil

På Julemærkehjem bliver børnene en del af et fællesskab med sammenhold, støtte og omsorg fra både børn og voksne. Vi tager udgangspunkt i hvert enkelt barn og hjælper det til at tro på sig selv. Vi lærer børnene om sund kost, motion og fysisk og psykisk sundhed, og mange af børnene gennemgår en stor udvikling under deres ophold på Julemærkehjem. De bliver gladere og oplever en fornyet tro på sig selv og livet. For mange af børnene bliver et ophold starten på en helt ny livsstil. 

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®