Opskrifter fra Julemærkehjemmene
- God til eftermiddagssnack på varme dage eller som weekenddessert.
Kom evt. 1 tsk hakket mørk chokolade, 1 tsk ristede nødder eller 1 tsk kokosmel oven på isen.
Skær bananerne op i mindre stykker og kom dem i en frysepose. Læg dem, så de ikke rører hinanden. Kom posen med bananstykkerne i fryseren og frys dem i minimum 3 timer.
Tag bananerne ud af fryseren og lad dem ligge på køkkenbordet i ca. 2 minutter. Tag bananstykkerne ud af posen og kom dem i en blender/minihakker. Blend indtil massen bliver cremet. Kom vaniljesukker i og blend igen, til den er fordelt.
N’ice creamen kan serveres som bananis. Ellers kan én af følgende smagsvarianter tilsættes i blenderen/minihakkeren.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb vores kogebøger.Sund kost på Julemærkehjemmene
Se vores kostpolitikBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter.