Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

FISKELASAGNE

Opskriften er til 4 personer.

Lasagne med fisk

Det skal du bruge:

  • 600 g fiskefilet
  • 1 løg
  • 75 g knoldselleri
  • 1 gulerod
  • 1 squash
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2-3 dl bouillon, grøntsags eller fisk

  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk salt 
  • 1 knivspids peber
  • ½ l mornaysauce 5%
  • 200 g fuldkorns lasagneplader
  • 100 g revet cheasy ost


Sådan gør du:

Skær løg og selleri i tern og riv gulerod og squash groft. Pres hvidløget. Bland det hele i en gryde og kog det med de flåede tomater, bouillon og krydderierne til en grøntsagssovs. Lad det simre under låg i 10 minutter. Smag sovsen til.

Læg lasagneplader, grøntsagssovs, mornaysauce og fisk lagvis i et ovnfast fad. Begynd med grøntsagssovsen, derefter fisk, lasagneplader, bechamelsovs, osv. Slut af med mornaysauce og drys med revet ost.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.

Retten serveres sammen med grøntsager.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®