Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Frikadeller fra Julemærkehjemmet Liljeborg

Opskriften er til 4 personer.

Frikadeller - nem og let opskrift fra Julemærkehjemmet Liljeborg

Det skal du bruge:

  • 500 g hakket kalv og flæsk, max. 10 % fedt
  • 1 stort løg, fintrevet
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1-2 tsk salt
  • 1 knivspids peber
  • 2 dl minimælk

TIP til Madpakken!

Lav dobbelt portion; så kan du bruge frikadellerne som pålæg i madpakken.


Sådan gør du:

Rør kødet med løg, æg, havregryn, salt og peber.

Rør mælken i lidt ad gangen til farsen har en lind konsistens.

Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time - så bliver den mere fast.

Farsen formes til frikadeller med en spiseske og sættes på en bageplade med bagepapir.

Steg frikadellerne i en forvarmet ovn på 230 grader i ca. 15 minutter, indtil de er gennemstegte.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®