Juleopskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer. Den er en del af vores julekogebog "JULEMAD I FÆLLESSKAB" og er udviklet af vores ambassadør Ann-Christine Hellerup Brandt.
Foto: Søren Staun
Rids skindet på andebrystet og gnid det med salt og peber. Kom andebryst på en kold pande med skindsiden ned, tænd for middelvarme og lad andebrystet stege på panden i 30 minutter. Vend det herefter og steg videre på den anden side i 5 minutter. Lad andebrystet hvile på et skærebræt i 10 minutter, inden det skæres i tynde skiver.
Rør dressingen sammen, og snit grønkålen fint. Appelsinerne fileteres ved at skære skrællen af og derefter de tynde hvide hinder, der adskiller bådene fra hinanden.
Vend dressingen i grønkålen og anret kålen på et fad med tynde skiver andebryst, tynde skiver appelsin og grofthakkede valnødder.
Vil du spise sundt og lækkert?
Sund mad på Julemærkehjemmene
Bliv inspireret til nye retter