Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Hvidløg og løg skrælles og hakkes fint. De resterende grøntsager ordnes og skæres i mundrette bidder. En stor tykbundet gryde varmes op med olie. Hvidløg og løg svitses til de bliver blanke.
Herefter tilsættes gulerødder og peberfrugter, og det hele steges i et par minutter. Nu tilsættes champignon og spidskål, og det steges et par minutter.
Tomatpure, hakkede tomater og vand tilsættes sammen med fuldkornspasta, spinat og basilikum. Lad retten simre under låg i omtrent 15 minutter eller til pastaen er mør.
Til sidst røres flødeosten i sammen med kikærterne og retten varmes atter op. Smag til med salt og peber og drys parmesan over.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb vores kogebøger.Sund kost på Julemærkehjemmene
Se vores kostpolitikBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter.