Kategori: Mellemmåltid
Sværhedsgrad
Opskriften er til 18 stk.
Arbejdstid: 1 time / tid i alt: 1 døgn
Rugbrødscookies er gode i madpakken og som formiddags- eller eftermiddagsmåltid.
Kerner til iblødsætning:
Dej:
Dag 1:
Sæt kernerne i blød i vand i 24 timer ved stuetemperatur. Opløs gæren i vand og rør hvedemel, malt og rugmel i. Til sidst vendes gulerødder, dadler og salt i. Koldhæver på køl natten over.
Dag 2:
Ælt de iblødsatte kerner sammen med dejen og form den til 18 kugler, og sæt dem på bagepladen med stor afstand imellem. Tryk dem flade som cookies, og lad dem hæve i 1-2 timer ved stuetemperatur. Bages ved 180 grader i 20-25 minutter.
Vi har fokus på gode og sunde madvaner og fællesskabet om det gode måltid.