Køkkenleder på Julemærkehjemmet Fjordmark, Tina, har en masse nyttige tips og tricks til, når I skal i køkkenet sammen.
Tina viser, hvordan du vasker dine hænder rigtigt, inden du skal i gang med madlavningen. Så er du sikker på, at køkkenhygiejnen er helt i top.
Tina viser, hvordan du bruger en skrællekniv, så du hurtigt og nemt kan skrælle gulerødder, kartofler og andre grøntsager.
Tina viser, hvordan du laver en hurtig og lækker morgenmadstopping af gulerødder, mandler og æbler. Toppingen kan bruges på alt lige fra gryn, grød, yoghurt, pandekager og meget andet.
Tina har et godt tip til, hvordan du sikrer, at dit skærebræt ligger stabilt på bordet, når du bruger det. Se også, hvordan du skærer flotte skiver af et rugbrød.
Tina viser, hvordan du bruger en køkkenkniv til fx at hakke et spidskål.
Vi har fokus på gode og sunde madvaner og fællesskabet om det gode måltid.