Prøv vores sprøde, bløde og luftige æbleskiver med æble og vanilje. De er perfekte til en hyggelig dag i køkkenet med familien. Opskriften er til 20 stk.
Opskriften er til 4 personer
Arbejdstid: Ca. 1 time
Servér æbleskiverne varme
med flormelis og syltetøj.
Tilbehør:
Bland mel, natron og sukker i en skål. Riv skallen af 1/2 appelsin og hak den fint. Pres saften ud af 1/2 appelsin. Pisk kærnemælk, æg, margarine, vaniljesukker, appelsinskal og -saft sammen. Rør melblandingen i. Skræl æblet og skær det i tern. Pres lidt appelsinsaft over æbleternene.
Varm æbleskivepanden op og kom en dråbe flydende margarine i hvert hul. Fyld hullerne 3/4 op med dej. Kom et par æbletern i hver æbleskive, når dejen begynder at stivne. Vend æbleskiven med en strikkepind eller lignende. Steg dem videre i 5-6 minutter. Vend dem gerne flere gange under bagningen, så de bliver bagt jævnt.
Vi har fokus på gode og sunde madvaner og fællesskabet om det gode måltid.