Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Kyllingecupcakes med kartoffelfrosting

Opskriften er til 4 personer.

Madcupcakes med kylling og kartoffel

Det skal du bruge:

Fars:

  • 350 g hakket kyllingefars
  • 65 g løg i små tern
  • 80 g gulerod, revet
  • 7 g persille, hakket
  • 5 g rød chili, finthakket
  • 40 g havregryn, finvalset
  • 10 g groft salt
  • 75 g pasteuriserede æggehvider

Frosting:

  • 200 g kartofler
  • ½ dl mælk
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du:

Alle ingredienserne til farsen klargøres, og farsen røres godt sammen.

Farsen fordeles ligeligt i cupcake/muffins formene og bages i ovnen ved 160 g i 30 minutter.

Kartoflerne koges til de er møre. Herefter moses de med mælk, olie og smages til med salt.

Mosen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på de bagte kyllingecupcakes.

Pynt evt. med hakket persille og finthakket chili.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®