Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer
Æggeblommer og fløde røres sammen. Den optøede spinat presses fri for væde og røres sammen med æggemassen og krydres med salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen, som fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Bunden bages ved 200 grader i 10-12 minutter og lægges herefter til afkøling.
Nu røres ingredienser til fyldet sammen og fordeles på den bagte bund, som rulles sammen som en roulade.
Ved servering skæres rouladen i skiver, anrettes på salatbund og pyntes evt. med lime, cherrytomater og dild. Serveres med flutes til rouladen og en dressing af skyr 0,2% rørt med dild, salt, peber og lidt honning og sennep.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter