Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

BLOMKÅL MED URTER, HVIDLØG OG GRÆSKARKERNER

Opskriften er til 4 personer.

blomkålssalat

Det skal du bruge:

  • 1 blomkål
  • 1 dl græskerner
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 1 bundt blandede krydderurter,
    fx persille, basilikum og citronmelisse
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. æbleeddike

Sådan gør du:

Snit blomkålen meget fint.

Rist græskarkernerne i lidt olivenolie og salt på en pande. Tag nogle af græskarkernerne fra til pynt.

Kom de andre i en foodprocessor sammen med krydderurter, hvidløg, eddike og salt og blend til en ensartet syrlig dressing. Tilsæt 2 spsk. olie og blend igen. Hvis du synes, dressingen er for syrlig, kan du tilføje lidt mere olie.

Bland dressingen sammen med blomkålen og anret salaten med ristede græskarkerner og urter på toppen.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®