Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

PEDELLENS GRYDERET

Opskriften er til 4 personer.

pedellens gryderet

Det skal du bruge

  • 500 g hakket oksekød, max 8-10 % fedt
  • 10 g margarine
  • 2 porrer i ringe
  • ½ lille hvidkål, snittet
  • ½ knoldselleri i tern eller 2-3 stilke bladselleri i skiver
  • ½ kg kartofler i tern
  • 2-3 gulerødder i skiver
  • 1 stort syrligt æble
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber

Sådan gør du

Skyl og snit porrer, hvidkål, selleri, kartofler og gulerødder i mundrette stykker.

Svits karry i margarine og brun kødet heri til det har skiftet farve. De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele blandes godt. Hvis retten bliver for tør, kan du tilsætte lidt vand.

Lad retten simre i ½ time og smag til med salt, peber og evt. mere karry.

Serveres med groft brød og soyasovs eller cheasy fraiche 5 %.

Velbekomme!

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®