Opskrifter fra Julemærkehjemmene
- God til eftermiddagssnack på varme dage eller som weekenddessert.
Du kan putte lige den topping på, som du har lyst til. Eksempelvis hakket mørk chokolade, ristede nødder eller kokosmel.
Skær bananerne op i mindre stykker og kom dem i en frysepose. Læg dem, så de ikke rører hinanden. Kom posen med bananstykkerne i fryseren og frys dem i minimum 3 timer.
Tag bananerne ud af fryseren og lad dem ligge på køkkenbordet i ca. 2 minutter. Tag bananstykkerne ud af posen og kom dem i en blender/minihakker. Blend indtil massen bliver cremet. Kom vaniljesukker i og blend igen, til den er fordelt.
N’ice creamen kan serveres som bananis. Ellers kan én af følgende smagsvarianter tilsættes i blenderen/minihakkeren.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter