Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Oksekødet svitses i lidt olie i en gryde.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint (pres evt. hvidløg), tilsættes kødet i gryden og svitses med lidt.
Skyl og skræl gulerødderne og skær dem i tern inden de kommes i retten.
Tilsæt hakkede, flåede tomater og vand.
Drys lidt salt og peber i retten og lad den simre i 15 minutter.
Kom vineddike og honning i og tilsæt resten af krydderierne og kidneybønner.
Peberfrugt skylles, renses og skæres i tern og kommes i gryden.
Lad retten simre i 5-10 minutter mere og smag den til inden servering.
Retten serveres med fuldkornsris, groft brød og salat.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter