Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer
Fyld:
Serveres med coleslaw fra valdemarsro.dk
- byt cremefraiche og mayonnaise ud med græsk yoghurt for en lettere version.
Ovnen tændes på 170 grader varmluft. De revne kartofler presses fri for vand i et viskestykke og blandes med æg, ost og salt. Kom kartoffelmassen på en bageplade med bagepapir og bag den i 20 – 30 minutter.
Når den er bagt, stilles den til afkøling.
Pikant osten smøres på den afkølede kartoffelbund, der drysses med peberfrugt i tern samt friske spinatblade.
Kartoffelbunden rulles stramt sammen til en roulade og stilles på køl mindst 12 timer.
Når den skal serveres, skæres den i skiver og lægges på en bageplade med bagepapir. Bages ved 170 grader varm ovn i ca. 10 min.
Vi anbefaler 2 skiver kartoffelroulade pr. portion.
Alle ingredienser kommes i blenderen og blendes til det har en cremet konsistens.
Vi anbefaler 1 spsk. pr. portion.
Grillspyddene ligges i vand – det øger deres holdbarhed.
Kyllingebrysterne halveres på den lange led. Herefter vendes de i majsmel, salt og peber. Sæt dem på spyd og i ovnen på 175 gr. i 45 min.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter