Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Til yoghurtdressing kan du blande 2 dl græsk yoghurt 2% med ½ tsk citronsaft, 1 fintsnittet forårsløg og smage til med salt og peber.
Læg fisken i serveringsfad, som er smurt og krydr med salt og peber. Fisken bages i 10-12 minutter ved 200 grader til den akkurat er gennemstegt og ikke er gennemsigtig længere.
Kog rødbederne, så de stadig har lidt bid, ca. 15-20 minutter.
Køl dem af og smut skallen af. Skær rødbederne i små tern og kom dem i en skål.
Riv peberrod og vend med citronsaft og olie. Smag til med salt og peber og drys til sidst med grofthakket persille.
Steg bacon sprød i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader og bland det hele. Baconen drysses over torsken inden servering.
Retten servers sammen med kogte kartofler samt grøntsager.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter