Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

hokkaidosuppe

Opskriften er til 4 personer.

Hokkaidosuppe

Det skal du bruge:

  • 4 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 0,5 kg renset hokkaidogræskar
  • 2 løg
  • chili efter smag
  • 0,5 l vand
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 dl skummetmælk
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt


Sådan gør du:

Skræl ingefæren og hak den og hvidløget i små tern. Skær græskar og løg i store tern. Steg løg, hvidløg, ingefær og chili til løgene bliver klare. Tilsæt græskar og steg dem med indtil det hele er brunet godt af - omtrent fem minutter.

Tilsæt vand og bouillonterning og lad suppen koge i cirka 15 minutter eller indtil græskaren er mør. Blend det hele med en stavblender og tilsæt skummetmælk, citron og salt. Smag det hele til.

Suppen kan serveres med groft brød eller flutes til.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookies

© 2025 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®