Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Du kan også tilsætte revet squash, finthakket rød peber eller andre grøntsager i kødsovsen.
Tænd ovnen på 180 grader.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem til side.
Brun kødet i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad kødsovsen småkoge i 15 minutter.
Læg halvdelen af kartoffelskiverne i et ildfast fad og fordel kødsovsen henover. Fordel herefter resten af kartoflerne ovenpå kødsovsen, og hæld mornaysaucen udover.
Bag moussakaen i ovnen ved 180 grader i 40 minutter.
Når moussakaen er blevet gylden på toppen og kartoflerne er møre, serveres retten med eksempelvis en lækker grøn salat eller en råkostsalat.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter