Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Nu kan du købe skrabelodder til gavn for JULEMÆRKEbørnene

Nu kan du købe skrabelodder og vinde flotte gevinster, samtidig med at du gør en forskel for børn på Julemærkehjem. Vi har nemlig skudt vores nye landslotteri i gang og sælger skrabelodder til fordel for Julemærkebørnene. Skrab tre ens og vind et gavekort til fx Bilka, LEGOLAND, Kop & Kande eller INGO! 

Børn med fine tæpper

Skrabelodderne koster 50 kr. pr. stk., og overskuddet fra salget går til børnene på Julemærkehjem. 


JULEMÆRKEHJEMMENES LANDSLOTTERI

For kun 50 kr. pr. skrabelod kan du nu være med til at støtte børnene og samtidig få chancen for at vinde flotte præmier til en samlet værdi af 85.000 kr.
Søndag den 15. september 2024 lyder startskuddet for vores nye landslotteri til fordel for børnene på Julemærkehjem! 
 

Da salget af det traditionelle Julemærke er nedadgående, er Landslotteriet en ny måde at skaffe midler til at hjælpe børnene. Et ophold på Julemærkehjemmene er nemlig gratis for børnene og deres familier.


Flotte gevinster

”Vi sælger færre og færre Julemærker, derfor udvikler vi løbende nye tiltag, som kan sikre, at Julemærkehjemmene fortsat kan hjælpe børnene. Landslotteriet er det nyeste initiativ. Vi er meget glade for det, da det også er en indtægt for landets skoleklasser og foreninger. Samtidig er der jo nogle heldige danskere, som får en flot gevinst,” siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.
 
Hovedpræmien i lotteriet er et gavekort til Bilka på 50.000 kr. Derudover kan man vinde gavekort til Legoland, Harald Nyborg, Kop & Kande og Ingo.

Julemærkehjemmenes Landslotteri er lavet i samarbejde med Støtforeningen, som har mange års erfaring med at afvikle lotterier.


TIL GAVN FOR FLERE BØRN

Skoleklasser landet over kan også få gavn af det nye landslotteri. De har nemlig mulighed for at sælge skrabelodderne og tjene penge til klassen eller klubben. 

”Vi er glade for at kunne tilbyde et lotteri, som kan komme alle børn til gavn. Både som støtte til klassen eller foreningen og til de børn, som har brug for hjælp på et Julemærkehjem. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil bakke op, så vi kan give børnene en ekstra håndsrækning – enten ved at bestille lodder hjem eller ved at tage godt imod børnene, når de sælger dem,” siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

Der kan være flere tusinde kroner at tjene til klassen eller holdet. For hvert skrabelod, man sælger, kan man tjene op til 20 kr. Man bestemmer selvfølgelig selv, hvor mange skrabelodder, man bestiller hjem. Da man først betaler for lodderne efter salget, skal man ikke lægge penge ud. Desuden kan man kan bestille med returret, så man kan sende usolgte skrabelodder tilbage.

Børnene kan sælge lodder ved at gå fra dør til dør i nabolaget. Men der er også mulighed for at tænke kreativt og sælge dem i forbindelse med julearrangementer, klubturneringer eller aftale med det lokale supermarked, at man må stå der lørdag formiddag.


HVERT LOD TÆLLER

Dine lodder giver mere end bare chancen for at vinde. De giver børn i mistrivsel mulighed for en ny start. Når du deltager, er du med til at hjælpe børn ud af mobning og ensomhed.

Julemærkehjemmenes landslotteri

  • Et skrabelod koster 50 kr. - heraf kan op til 20 kr. gå til sælgerne
  • Samlet præmiesum er på 85.000 kr.
  • Skoleklasser og foreninger kan sælge lodder og tjene penge
  • Overskuddet går til at hjælpe børn på Julemærkehjem
  • Salgsperiode: 15. september – 31. december 2024

Vi styrker børnenes selvværd

Det er en vigtig del af børns udvikling at turde tro på sig selv og vide, at man er god nok, som man er. Når vi arbejder med børnenes selvværd og selvtillid, sætter vi fokus på store og små sejre i hverdagen.
Læs mere om selvværd.


Hjælp børnene til en ny start

Ophold på Julemærkehjem

Hjælp, der varer ved

Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®