Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Der kan også anvendes oksekød eller kyllingefars til denne ret.
Skær kyllingebrysterne i tynde strimler og brun kødet i olien i en gryde. Kom tacokrydderi i sammen med ca. 1 dl vand og lad retten simre lidt.
Skyl salat, tomat og agurk, skær det fint ud og anret grøntsagerne sammen med majs på et fad eller i små skåle hver for sig.
Rør Cheasy Fraiche 5% sammen med Fromage Fraiche 0,2% og bland hakket persille, salt og peber i dressingen efter smag.
Pak tortillaerne ind i stanniol og varm dem et par minutter i ovnen ved 200 grader.
Kom kylling, grønt, tacosauce og dressing i tortillaerne, rul dem sammen og anret med revet ost på toppen.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter