Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er fra Julemærkehjemmet Liljeborg og er til 4 personer.
Hak løgene fint og skær persillerødderne i stave. Steg løg og persillerødder i ovnen 2-3 minutter ved 200 grader.
Kom karry ved og steg det kort med. Tilsæt kokosmælk, sojasovs, limesaft og sukker og kog det hele op ved middeltemperatur.
Tilsæt kylling og sukkerærter. Kog retten igennem 5 minutter, mens du rører rundt i den.
Kom majsstivelse i en kop med vand og rør rundt, til klumperne er opløst. Kom blandingen i retten og kog det det hele kort igennem igen. Tjek, at kyllingekødet er kogt igennem.
Anret med finthakket chili og limebåde.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter